top of page

Balení

Tak jak tedy zabalit? Týden v Chorvatsku ani v Rakousku to není, takže jaký je klíč k tomuto rébusu? Poměrně pomocné se staly stránky e-shopu pod7kilo.cz, které nám zprvu vytvořili iluzi, že zabalit do těch slibovaných 7kg bude vlastně celkem hračka.

Jenomže když přišel den D a na stole se začala hromadit hora věcí, tak už jsem si tím tak jist nebyl. Nakonec to vypadalo zhruba takto:

Úkol zněl, dostat to vše do jednoho batohu o velikosti (zhruba) 45l. To se nakonec díky kouzelnickému triku s kompresním vakem na oblečení povedlo. Bohužel kompresní vak zmenšuje pouze objem, takže váha drze řekla 15kg, po připočtení dvou litrů vody, by to bylo nelichotivých 17kg, a s tím se mi šlapat opravdu nechtělo.

Takže znovu vše vybalit a další selekce. Na dovolenou se nepodívá powerbanka, nějaký ten kabel, jedno triko s dlouhým rukávem, taška na batoh a pár drobností. Je to dobré, už máme jen 13kg, což už je výrazně snesitelnější. Ještě možná pošlu zpátky do vlasti externí disk, nejspíš poletí s babičkou, a budeme zase o půl kila veselejší. Sem tam se něco rozbije nebo ztratí a nakonec budeme na snesitelné váze.

I když si vážím práce, kterou lidičky z pod7kilo.cz odvedli, tak pokud člověk počítá s fotovýbavou a nějakou elektronikou, tak se prostě pod 7kg dostat nemůže. Ale i tak doporučuji stránky pročíst.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
Zatím žádné štítky
bottom of page